Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2914
2914

Надати Нікополю статус «Місто-Герой» – до завершення збору підписів лише 25 днів

Надати Нікополю статус «Місто-Герой» - до завершення збору підписів лише 25 днів
Фото: Анатолій Кухарчук/Nikopolnews

Як повідомляв раніше Nikopolnews, на сайті Президента зареєстровано петицію з проханням надати Нікополю статус «Місто-Герой». Петиція з’явилася ще у лютому, і за весь цей час на момент публікації даної новини набрала лише 2250 голосів. А для того, аби її розглянув президент, потрібно 25 000.

Нагадуємо, автор петиції Дупленко Ольга Сергіївна.

У тексті петиції говориться:

Місто Нікополь з березня (від ред – 2022 року) живе в зоні радіаційної небезпеки, а з липня щодня піддається обстрілам рашистів з протилежного берега Каховського водосховища, рівень води якого зменшується з кожним днем. Сміливі люди цього незламного міста роблять й надалі робитимуть все можливе для збереження свого міста, вони волонтерять, воюють, працюють та просто вірять в найкраще. Тому, Пане Президенте, прошу вам надати Нікополю статус міста-героя, бо воно цього заслуговує.

Надати Нікополю статус «Місто-Герой» - до завершення збору підписів лише 25 днів

Зазначимо, що текст писався у лютому, коли ситуація з водою у Каховському водосховищі була гіршою. Зараз вона трохи стабілізувалася. Але обстріли у Нікополі не вщухають, а останнім часом почастішали. Окупанти нерідко б’ють по мирному місту серед білого дня.

Підтримати петицію можна за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. До кінця збору підписів залишилося 25 днів.

Ще новини Нікополя: Організатор збору на Помсту за Нікополь, Марганець і район розповів про долю коштів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×