Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2216
2216

Організатор збору на Помсту за Нікополь, Марганець і район розповів про долю коштів

Організатор збору на Помсту за Нікополь, Марганець і район розповів про долю коштів

Волонтер і військовослужбовець в одній особі Сергій Голтва, який організував збір грошей на Помсту за Нікополь, Марганець і район (NIMAR) розповів про долю зібраних коштів, передає Nikopolnews.

Про це Сергій написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, збір на NIMAR стартував у минулому році, метою було зібрати 2 мільйони 800 тисяч гривень на дрони для ЗСУ, за допомогою яких планували бити окупантів на березі Енергодара, звідки вони постійно обстрілюють Нікополь, Марганець та інші прибережні населені пункти району. Була проведена широка інформаційна кампанія, участь у якій брав і Nikopolnews. Мешканців Нікопольщини, зокрема і тих, хто виїхав через війну, закликали долучатися до збору, аби помститися загарбникам і полегшити життя тих, хто залишився вдома і страждає через ворожі атаки.

Сергій Голтва повідомив, що зібрати всю заявлену суму не вдалося. Було зібрано лише  трохи більше 1 мільйону гривень.

Організатор збору на Помсту за Нікополь, Марганець і район розповів про долю коштів

Сергій Голтва добровольцем пішов на фронт у 2014-му, захищає Україну і зараз

Яка доля зібраних коштів на Помсту за Нікополь, Марганець і район

Як ви знаєте, друзі, ми трохи не дотягнули до кінцевої суми  і замість запланованих 2800000грн зібрали трохи більше 1000000грн. Але це не завадило досягти основної цілі збору – ПОМСТА за Нікополь, Марганець і район. Майже половина зараз проплачена за квадрокоптер DJI «Matrice 30T» і додатковий пульт до нього. Звіт буде, коли вони приїдуть до Нікополя, а поки що вже близько 2 місяців я «б‘юся» з іноземними банками через затримку цих грошей і якоїсь там перевірки. Я вже сплатив 40€, щоб Монобанк прослідкував рух грошей в Європі і з‘ясував причину затримки. Після їхнього звіту мені треба прийняти рішення: ПОВЕРТАЮ ГРОШІ чи ПРОДОВЖУЮ ЧЕКАТИ результати перевірки. Неприємно, та на жаль не все в цьому житті йде за планом. ПРОБ‘ЮСЯ! І не з такими перешкодами зіштовхувався, – написав Сергій Голтва 8 квітня

Крім того, за його словами, за частину коштів із зібраного мільйону було придбано три квадракоптери DJI «Mavic 3 Fly More Combo». На це витратили 263857,5грн.

Ці квадракоптери вже служать:

  • Один у нікопольських рятувальників,
  • Другий в нашому Нікопольському батальйоні ТРО,
  • Третій у підрозділі, де служить Сергій Голтва.

Поки що я звітую частинами, а коли все прийде і все передам, тоді зроблю повний звіт за всі зібрані гроші з Проекту «Помста NIMAR», – обіцяє ініціатор проєкту

Ще новини Нікополя: «Наша Перемога буде подією тисячоліття» – інтерв’ю з нікопольським добровольцем Сергієм Голтвою

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×