Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1503
1503

Нікопольські волонтери, які допомагають фронту – кому можна донатити

Нікопольські волонтери, які допомагають фронту – кому можна донатити

Невтомно працюють в тилу нікопольські волонтери, аби максимально допомогти нашим Захисникам на фронті. Хтось із них розпочав свою діяльність ще у 2014-му році – у перший період війни. Хтось – після повномасштабного вторгнення, хтось долучився пізніше. Але всі вони зараз роблять дуже важливу справу, коли країна стікає кров’ю, і навіть найменша підтримка наближає нашу Перемогу.

Список своїх колег-волонтерів оприлюднив у Фейсбуці Ruslan Chuprin, передає  Nikopolnews. Його допис поширив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, то ж можна бут впевненими, що це перевірені люди і не переживати, відправляючи їм свої донати.

Якщо хочете дізнатися, що саме зараз в пріоритеті у моїх друзів волонтерів і які потреби у військових, якими вони опікуються – ось інфа, – написав Ruslan Chuprin

Нікопольські волонтери, які допомагають фронту: список

Нікопольські волонтери, які допомагають фронту – кому можна донатити

  • Оксана Дронь – зараз в неї збір для нікопольця на тактичний шолом + навушники. А також Оксана регулярно готує і відправляє посилки військовим: кава, шоколад, енергетики, ліки від застуди, газові балони для зігріву й приготування їжі в польових умовах, та інші необхідні речі. Є можливість – долучіться коштами.
  • Tanya Zhurba, Соколовский Александр і весь їх волонтерський цех – це виготовлення маскувальних сіток та кікімор на різні напрямки. Запити на їхню продукцію кілометрові. Постійно потрібна біла тканина та гроші на основу, а також просто вільні руки.
  • Sergey Gorobchenko збирає сканери дронів для військових на різні напрямки. Гроші на комплектуючи потрібні завжди.
  • Оксана Глушко і її великий колектив волонтерів працюють на ЗСУ 25 годин на добу. Зверніться до них, запитайте, що потрібно.
  • Зверніть увагу на Анна Лызлова. В неї постійно тривають збори для окремих підрозділів нашого бата, як от зараз – на ПНБ (пристрої нічного бачення). Підтримайте!
  • Олександр Вітько і його благодійний фонд БО “Віра, Надія, Любов – Нікополя” – ці шалені бджілки постійно шиють, плетуть і готують смаколики для ЗСУ. Долучайтеся в межах ваших можливостей.

Який напрямок допомоги обрати, кого з собою запросити і в чому саме собі відмовити на користь військових – вирішувати вам. Хлопцям спокійніше, коли вони відчувають що їхні тили прикриті, і що війна не тільки для них, – додав автор повідомлення

А ми від себе додамо ще декілька перевірених волонтерів і організацій Нікополя

Надія Жур – допомагає військовим з 2014 року. Її чоловік б’є ворога на фронті, а вона підтримує армію в тилу. Має команду, яка регулярно займається передачею на фронт продуктів, різних необхідних речей тощо. Там робота кипить щодня. А також періодично проводяться збори коштів на нагальні потреби для військових.

Благодійний фонд «Дітям Нікополя» (керівник Маргарита Горбаненко). До повномасштабної війни опікувався хворими дітьми і дорослими. А зараз долучився і до допомоги військовим. Переважно допомагають ліками, які закуповують на пожертви небайдужих.

Благодійний Фонд «Україна – Справедлива Країна» (керівник Дмитро Осика). Напрямків діяльності дуже багато, і допомога ЗСУ – один із пріоритетних. Вся інформація про організацію і її роботу є на сторінці.

Звісно, це не повний список тих, хто у Нікополі допомагає фронту. Ми будемо додавати інформацію по мірі її отримання і перевірки.

Ще новини Нікополя: У Нікополі ПП «Канріт» виробляє прилади, що допомагають виявляти ворожі БпЛА – потрібна допомога

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×