Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
828
828

Практика Нікопольської МТГ – серед 30 кращих в Україні

Практика Нікопольської МТГ – серед 30 кращих в Україні

Практика Нікопольської міської територіальної громади – серед кращих в Україні. Про це повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Кращі практики місцевого самоврядування у виданні «Післявоєнне відновлення громад в Україні» підготовлено Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проєкту «Підтримка членів АМУ у посиленні їх спроможності у воєнний час та зміцненні стійкості на місцевому рівні» за фінансової підтримки Ради Європи, – розповідає пресслужба НМР.

Зазначається, щл до видання увійшло 30 кращих практик з усіх регіонів України. Серед них Нікопольська міська територіальна громада з кращою практикою «Впровадження підсистеми геоінформаційної системи».

Створення підсистеми допоможе підготувати проект відновлення пошкодженого обстрілами майна Нікопольської МТГ

Місто Нікополь знаходиться в зоні бойових дій під постійними обстрілами рф, внаслідок чого має багато пошкоджень житлової та промислової нерухомості.

Метою створення підсистеми геоінформаційної системи є підвищення оперативності обліку пошкоджень будівель та споруд на території Нікопольської громади, а також підготовка проєктів відновлення, реконструкції та модернізації пошкоджених об’єктів інфраструктури.

Практика Нікопольської МТГ – серед 30 кращих в Україні

Підсистема «Відновлення та розбудова інфраструктури Нікопольської МТГ» передбачає оцифрування наслідків збройної агресії з метою відшкодування в післявоєнний період завданих агресором збитків. Розробка та впровадження нової підсистеми існуючої ГІС Нікопольської міськоїради здійснюється в рамках реалізації завдань Меморандуму про взаєморозуміння між Нікопольською міською радою та Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні (EUACI) за рахунок коштів міжнародноїтехнічної допомоги Програми EUACI.

Впровадження підсистеми дозволить отримати достовірні дані про кількісні та якісні характеристики пошкоджень будівель та споруд на території Нікопольської громади, інформацію щодо проєктів відновлення, реконструкції та модернізації зруйнованих об’єктів імоніторингреалізації таких проєктів.

Нова підсистема «Відновлення та розбудова інфраструктури Нікопольської МТГ» буде відображатися на офіційному геопорталі Нікопольської міської ради.

Українські біженці можуть отримати безкоштовне житло у Польщі – подробиці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×