Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4398
4398

Нікопольському кату, який тримав на ланцюгу 5-річного хлопчика, обрали запобіжний захід

Нікопольському кату, який тримав на ланцюгу 5-річного хлопчика, обрали запобіжний захід

Мешканцю Нікополі, якого підозрюють у тому, що він тримав на ланцюгу 5-річного хлопчика і катував його, обрали запобіжний захід. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що за процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактами катування та незаконного позбавлення волі малолітньої дитини (ч.ч. 1, 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 КК України).

За даними слідства, чоловік протягом місяця катував 5-річного пасинка за місцем спільного проживання.

Підозрюваний, нібито «за погану поведінку», неодноразово завдавав ударів по голові та тілу хлопчика і тримав його прикутим металевим ланцюгом до стіни. На тілі та руках дитини залишилися множинні садна та синці.

Мешканець Нікополя катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка

Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію.

У ході огляду квартири правоохоронцями виявлено та вилучено металевий ланцюг та гаки, які використовував чоловік для «виховання».

photo 2023 05 18 12 50 03

photo 2023 05 18 12 50 04

За результатами комплексу слідчих заходів, а також допиту дитини з використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження із неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій підозрюваним підтвердилася.

Наразі хлопчик перебуває у рідного батька.

Ще новини Нікополя: У Нікополі здійснили мрію хлопчика, якого бабуся вивезла із Москви

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×