Купити квартиру в Дніпрі

3393
3393

У Нікополі здійснили мрію хлопчика, якого бабуся вивезла із Москви

У Нікополі здійснили мрію хлопчика, якого бабуся вивезла із Москви

У Нікополі здійснили мрію хлопчика, якого бабуся вивезла із Москви. Про це розповіла місцева волонтерка і благодійниця Олена Балагуш, передає Nikopolnews. Це вже друга здійснена мрія Кирила за останній час. Залишилася третя – найбільша…

Ми сьогодні здійснили маленьку мрію юного українця. Кириле, ти пройшов непростий шлях, щоб повернутися додому, на рідну землю. Ми дуже хотіли, щоб ти відчув, що ти вдома, що ти там, де, незважаючи ні на що, здійснюються дитячі мрії. За ваше щасливе дитинство, за вашу радісну посмішку зараз віддають життя тисячі найкращих. Ми віримо і сподіваємось, що вже через кілька років ви приймете від нас нашу Україну і віддавши їй свої сили, знання, таланти і неосяжну любов, побудуєте Україну ваших і наших мрій! Щасливої дороги, юначе! Дякую Росол Олені за підтримку, – написала Олена Балагуш і оприлюднила фото, на якому Кирило з волонтерами і отриманим щойно велосипедом

У Нікополі здійснили мрію хлопчика, якого бабуся вивезла із Москви

Зліва направо: директор БФ “Дітям Нікополя” Маргарита Горбаненко, Кирило і волонтерка Олена Балагуш

Нагадаємо, першу мрію Кирила здійснила його бабуся. Вона повернула дитину з Москви, де хлопчик залишався після раптової смерті мами – у чужих, вороже налаштованих до України людей. Жінці нелегко дався порятунок онука, вона витратила багато часу, нервів і сил, але їй вдалося побороти російську систему і вивезти хлопця.

Другою мрією Кирила був велосипед. І ось, у рідному Нікополі знайшлися небайдужі люди, які подарували йому ровера.

Ну, а здійснення третьої мрії хлопчика ще попереду. Вона у нього така ж, як у десятків мільйонів українців…Віримо, що справдиться якнайскоріше.

Також нагадаємо, що хлопчик, якого бабуся вивезла до Нікополя, ще перебуваючи в рф, вразив мережу патріотизмом і сміливістю (відео)

І про те, що Хлопчику, якого бабуся вивезла з росії до Нікополя, вручили відзнаку «Бойовий нікополець»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×