Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
350
350

Нікопольський “Сентравіс” попри війну сплатив понад 230 млн грн податків

Нікопольський “Сентравіс” попри війну сплатив понад 230 млн грн податків

Нікопольський “Сентравіс” у січні-жовтні поточного року перерахував у бюджети всіх рівнів понад 230 млн грн. Про це Nikopolnews розповіли у пресслужбі компанії.

Найбільше коштів надійшло на рахунок позабюджетних фондів – майже 172 млн грн. На 41,7 млн грн було поповнено місцевий бюджет та 16,8 млн грн – державний бюджет.

У компанії нагадують, що за підсумками 2021 року “Сентравіс” сплатив майже 283 млн грн в бюджети всіх рівнів. Таким чином, попри широкомасштабну війну компанія продовжує працювати і виконувати свої зобов’язання перед державою та місцевою громадою.

Крім сплати податків, “Сентравіс” надає допомогу силам сектори безпеки та оборони і населенню, яке постраждало від воєнних дій. Загалом компанія надала допомогу на суму понад 3,3 млн грн і закупила амуніцію та засоби захисту для мобілізованих працівників підприємства.

“Кажуть, на фасаді міністерства юстиції США є надпис: податки – це ціна цивілізованості суспільства. У нашому випадку, податки – це ціна захисту незалежності та державності, у цьому році їх особливо приємно сплачувати. Віримо, що кожна додаткова гривня допоможе відбити агресію і відбудувати Україну”, – відзначив генеральний директор “Сентравіс” Юрій Атанасов.

“Сентравіс” входить в десятку найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Виробництво компанії зосереджено у Нікополі, який з липня поточного року майже щодня зазнає обстрілів з боку російських військ.

Торік компанія реалізувала ряд масштабних замовлень для таких світових компаній, як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC.

“Сентравіс” працює з такими відомими автомобільними брендами, як BMW, Volkswagen, General Motors. Постачає труби на будівництво атомних електростанцій, сховища прісної води, міжнародний експериментальний термоядерний реактор (ITER) та інші знакові проєкти.

Чи можуть боржники отримати 1800 грн субсидії на оплату комуналки

 

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×