Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1213
1213

Нікопольський Сентравіс відкриває холдинг у Швейцарії

Нікопольський Сентравіс відкриває холдинг у Швейцарії

Нікопольський Сентравіс відкриває холдинг у Швейцарії. Про це повідомив генеральний директор підприємства Юрій Атанасов, передає Nikopolnews.

Виробник безшовних труб із нержавіючої сталі Centravis зареєстрував холдингову компанію у Швейцарії.

«В останній день 2022 року швейцарська влада видала дозвіл Centravis на створення нашої холдингової компанії Top Groups, а також надала можливість розташуватися раді директорів нашої групи у швейцарському місті Лугано», – йдеться у зверненні Атанасова.на офіційному сайті компанії.

Гендиректор компанії також розповів, що перед повномасштабною війною, у листопаді-грудні 2021 року, підприємством був розроблений план дій щодо зниження управлінських, операційних та фінансових геополітичних ризиків, які вже на той час були очевидними.

Що отримає Сентравіс завдяки холдінгу у Швейцарії

  • вигоду від швейцарської системи корпоративного управління;
  • близкість до західної фінансової системи та інституцій.

Ми продовжуємо зміцнювати нашу стабільність. Ми рішуче стоїмо з вами, з Україною та українським народом. Дякуємо вам за вашу підтримку,  – звернувся Атанасов до партнерів, друзів та клієнтів Centravis

Довідка

«Сентравіс» – найбільша в Україні та одна з найбільших у світі компаній із виробництва та продажу безшовних нержавіючих труб. Виробничі потужності та штаб-квартира компанії розташовується в місті Нікополь. Компанія посідає за обсягами продажів 4-те місце в ЄС та 9-ме місце у світі із загальною часткою на рівні 3,6%.

Раніше ми повідомляли: Нікопольський Сентравіс відкриває нове підприємство в Ужгороді

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×