Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1683
1683

Нікопольський суд призначив 15 років ув’язнення військовому за державну зраду

Нікопольський суд призначив 15 років ув’язнення військовому за державну зраду

Нікопольський суд призначив 15 років ув’язнення військовому за державну зраду. Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону, передає Nikopolnews.

За публічного обвинувачення Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону військовослужбовця Збройних Сил України визнано винним у державній  зраді, вчинену в умовах воєнного стану за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28,ч. 2 ст. 111 КК України).

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області призначив йому покарання у вигляді 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Прокурори у суді довели, що засуджений проходячи службу в одному з гарнізонів Дніпропетровщини вступивши у змову з представником іноземної держави – російської федерації,  здійснював діяльність спрямовану на надання допомоги останній у проведенні підривної діяльності проти України, збирав інформацію про дислокацію, озброєння та військову техніку Сил оборони України.

Засуджений  провину визнав повністю.

Досудове розслідування здійснювалось Слідчим відділом Управління СБ України в Дніпропетровській області, за оперативного супроводу ДВКР СБУ.

Ще новини Нікополя: У Нікополі хочуть перейменувати вулицю Віктора Усова та парк Пушкіна: розпочалися громадські обговорення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×