Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8795
8795

Нікопольський завод сталевих труб «ЮТІСТ» продали на аукціоні – за скільки і хто новий власник

Нікопольський завод сталевих труб «ЮТІСТ» продали на аукціоні – за скільки і хто новий власник

Нікопольський завод сталевих труб «ЮТІСТ» продали на аукціоні. Про це повідомляє Nikopolnews. Інформацію про проведений аукціон оприлюднено на Prozorro.Продажі.

Початок прийому пропозицій датовано 9 листопада. Аукціон відбувся 20 листопада і стартував з 16 000 000 гривень. А у підсумку дійшов до 1 920 000 грн.

Провів аукціон арбітражний керуючий Олексій Вербицький.

За 1 920 000 грн .покупець отримає близько 18 тис. кв. м нерухомого майна, трансформатори і кабелі та дебіторську заборгованість у 1,9 млн грн. Все майно розташоване на проспекті Трубників, 56.

Хто раніше володів Нікопольським заводом сталевих труб «ЮТІСТ»

Як пише, сайт новин про бізнес thepage.ua, на момент визнання банкрутом підприємством, за даними Youcontrol, володіла Дарина Рачкова. До неї підприємством володіли Андрій Рачков та Олексій Воїн.

Андрій Рачков балотувався у 2015 році у Дніпропетровську обласну раду та не пройшов. У 2022 році Вищий антикорупційний суд визнав винуватим у крадіжці $1,2 млн з державного інституту титану і засудив до 10 років позбавлення волі .

Хто придбав Нікопольський завод сталевих труб «ЮТІСТ»

Переможцем тендера стало ТОВ «Нікопольський завод сталевих труб «Укрметал». За даними Youcontrol, компанія існує близько 4 років. Її власниками є дніпряни Гюльбала Азімов та Алла Левченко.

ютіст

Зазначимо, що нещодавно була інша спроба провести аукціон з продажу заводу ЮТІСТ, але тоді вона виявилася безуспішною – аукціон не відбувся.

Ще новини Нікополя: «Вони роблять все, аби Нікопольський район призупинив роботу» – Дмитро Бичков про НЗФ і ворожі обстріли

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×