Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1869
1869

Нікопольський завод феросплавів скоротив виробництво у 2,2 рази

Нікопольський завод феросплавів скоротив виробництво у 2,2 рази

Нікопольський завод феросплавів скоротив виробництво більше ніж удвічі. Про це повідомляє Nikopolnews, посилаючись на fixygen.ua.

Нікопольський завод феросплавів у січні-березні поточного року знизив випуск продукції в 2,2 раза порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 69,09 тис. тон.

Як повідомили в Українській асоціації виробників феросплавів (УкрФА), за перший квартал поточного року НЗФ скоротив випуск силікомарганцю в 2,1 рази – до 69,08 тис. тон, феромарганцю – до 0,01 тис. тон з 4,97 тис. тон, на 84,3%, до 0,01 тис. тон.

Інші феросплави не виробляв, тоді як у січні-березні-2022 випустив їх 0,48 тис. тон. Середній місячний випуск феросплавів при стабільній роботі підприємства – близько 55-60 тис. тон.

НЗФ – найбільше в Україні підприємство з виробництва силіко- і феромарганцю. Використовує імпортну та вітчизняну сировину для виробництва феросплавів. НЗФ контролює група EastOne, створена восени 2007 року в результаті реструктуризації групи “Інтерпайп”, а також група “Приват” (обидві – Дніпро).

Ще новини НІкополя і району: «Звільнення лівого берега розблокує промисловість Нікопольщини» – Лукашук про перспективи розвитку області

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×