Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1220
1220

І вдень, і вночі ворог тероризує обстрілами Нікопольщину – в ОВА розповіли про наслідки атак за добу

І вдень, і вночі ворог тероризує обстрілами Нікопольщину – в ОВА розповіли про наслідки атак за добу

І вдень, і вночі ворог тероризує обстрілами Нікопольщину вже п’ятий місяць поспіль. Під ударом загарбників знаходяться населені пункти, які розташовані на березі Каховського водосховища. Це сам Нікополь, а також Марганець, Червоногригорівка і низка сіл.

1 грудня ворог підступно ударив по Нікополю вдень. Бив і по Покровській громаді. Вночі обстріли району продовжилися. Про наслідки атак розповіли у Дніпропетровській ОВА, передає Nikopolnews.

Цієї ночі російська окупаційна армія спрямувала на Нікопольщину майже чотири десятки снарядів з важкої артилерії. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.   Агресор бив по Нікополю та Марганецькій громаді. Минулося без постраждалих.

Вже на ранок ворог вдарив по Червоногригорівській громаді. Обірвав лінію електропередач.

Всюди масштаби руйнувань уточнюються.

1 грудня пообіді російські окупаційні війська вдарили по Нікополю. Там зайнялася квартира у багатоповерхівці. Звідти вогнеборці врятували власника помешкання. 56-річний чоловік отримав отруєння продуктами горіння. Медики надали постраждалому допомогу, вiн лiкуватиметься вдома.

З вогнем боролися 14 рятувальників та 3 одиницi техніки.

Міськрада показала наслідки обстрілу Нікополя 1 грудня (фото)

Загалом через обстріл у місті пошкоджені до 10 багатоквартирних будинкiв та дитячий садочок. Понівечена лінія електропередач.

У Покровській громадi 1 грудня ворожі снаряди побили приватні будинки, 100 сонячних панелей. Зачепили автокран. Люди цілі.

Джерело

Яку грошову допомогу можуть отримати ВПО – список

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×