Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3245
3245

Армія РФ обстріляла Нікополь увечері 19 грудня

Вночі 25 грудня російські військові накрили артилерійським вогнем Нікополь

Тихий день на Дніпропетровщині завершився обстрілом Нікопольщини. Армія РФ обстріляла Нікополь увечері 19 грудня. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

День в області був спокійним. Але тишу порушив вечірній обстріл Нікополя: окупанти вдарили по місту з важкої артилерії. Постраждалих немає, інформація щодо руйнувань уточнюється, – сказав Лукашук.

Від редакції: наразі у Нікополі оголошено тривогу. Продовжуються обстріли прибережних територій району з протилежного берега водосховища. Лунають залпи.

Голова облради також розповів про ситуацію з електрикою. За його словами, енергетики продовжують приводити до ладу систему після останніх ракетних обстрілів. Завдання дуже складне, скільки часу займе відновлення більш-менш стабільної роботи мереж – спрогнозувати неможливо. За даними «Укренерго», ситуація з електропостачанням на Дніпропетровщині зараз найважча.

Якщо у вам вдома є світло – будь ласка, заощаджуйте. Допоможіть нашим енергетикам впоратися із черговим викликом. Якщо електроенергії вдома немає – збережіть адреси найближчих до вас Пунктів незламності і користуйтеся ними: nezlamnist.gov.ua (http://nezlamnist.gov.ua/), – закликав Лукашук.

Він нагадав, що одна з цілей ворога, яку росіяни давно поставили перед собою – примусити нас панікувати і посіяти хаос.

Це було очікувано. Але українці сильніші. Нашим хлопцям і дівчатам в окопах зараз значно важче, ніж нам. Допомагаємо один одному, підтримуємо ЗСУ, віримо в Президента і разом – до Перемоги, – сказав голова облради.

Зрадник Царьов заявив, що росія втратила Україну

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×