Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1247
1247

24 січня ворог обстріляв Нікополь і Мирівську громаду, залишивши без світла 1200 сімей

24 січня ворог обстріляв Нікополь і Мирівську громаду, залишивши без світла 1200 сімей

24 січня ворог обстріляв Нікополь і Мирівську громаду, повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у вечірньому зверненні, передає Nikopolnews.

Після нічного затишшя окупанти знову вдалися до терору наших мирних громад: вранці обстріляли Нікопольський район, а саме – Мирівську громаду та сам Нікополь. На щастя, люди неушкоджені, – сказав голова облради.

Він додав, що загарбники били з РСЗВ і важкої артилерії. Ворожі снаряди пошкодили лінії електропередач, внаслідок чого без світла залишилось 1200 родин. Наразі живлення вже відновлено, завдяки оперативній роботі енергетиків.

Щодо інших наших територій – день минув без обстрілів.

Лукашук розповів також, що Дніпропетровщина перевищує ліміти, надані на споживання електроенергії. На цю ніч вони становитимуть 1190 МВт. Тому в області запроваджуються аварійні відключення.

Рівно 11 місяців повномасштабної війни. Чимало уроків засвоєно, чимало висновків зроблено. Головний з них – ні кроку назад. Україна бореться і боротиметься, поки останній російський окупант не буде знищений. З вірою в українські сили оборони, у Президента і в нашу державу. Йдемо своїм шляхом до Перемоги, – завершив своє звернення Микола Лукашук.

В ISW пояснили, навіщо окупанти брешуть про успішний наступ на Запорізькому напрямку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×