Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1468
1468

«Вдень ворог обстріляв Нікопольщину, існує загроза ракетної атаки на Україну» – Микола Лукашук

Після тихої ночі і день на Дніпропетровщині був тихим – Лукашук

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, як пройшов день 24 грудня на Дніпропетровщині і зробив важливе попередження, передає Nikopolnews.

Російські окупанти продовжують тримати в напрузі Нікопольський район. Вдень вдарили по Червоногригорівській громаді з важкої артилерії. Минулося без постраждалих.

Інші райони області ворожих атак сьогодні не зазнали.

Прошу вас пам‘ятати про правила безпеки. За даними військових, рф вивела ще один ракетоносій в Чорне море. Нині потенційний загальний залп – 24 ракети. Ця інформація – не для того, щоби ви панікували, а для того, щоб кожен громадянин був обачним і обережним, – сказав Лукашук.

Він також розповів, що, за даними російської соціологічної служби «Левада-центр», 71% росіян підтримує війну проти України. Тобто керівництву країни-агресора зараз особливо потрібні перемоги на полі бою. Їм байдуже, якою ціною. Але враховуючи те, що окупанти не здатні зламати ЗСУ, загарбники можуть вдатися до звичних для них методів – терору цивільних людей.

Ми бачимо, який жах відбувається в Херсоні, котрий російські нелюди обстрілюють із особливим цинізмом. Ці істоти не зупиняться ні перед чим. Але ми сильніші. Наші захисники сильніші і помстяться як за Херсон, так і за кожен сантиметр української землі, – сказав голова облради.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×