Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2689
2689

Окупанти заявили, що ЗАЕС тепер – власність росії

Окупанти заявили, що ЗАЕС тепер - власність росії

Окупанти, які, по суті є звичайними убивцями і злодіями, заявили, що ЗАЕС тепер – власність росії. Саме так росіяни діяли і на Донбасі, звідки вивозили все, що бачили цінного – підприємства, обладнання, ресурси. Тепер нікопольці можуть спостерігати за аналогічними подіями, що розгортаються в 7 кілометрах від нас. А енергодарцям доводиться поки що терпіти присутність окупантів у своєму місті.

Керівник ДП “НАЕК “Енергоатом” Петро Котін розповів, що на Запорізькій АЕС зібрали керівний персонал і повідомили, що тепер станція знаходиться у власності “Росатому”. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Енергоатом.

“Сьогодні представники так званої військово-цивільної адміністрації приїхали на станцію, зібрали менеджмент. Вони прізвища свої не називають – кажуть лише, що вони є представниками військово-цивільної адміністрації.
Вони заявили менеджменту, що це зараз станція “Росатому”, і більше вона Україні не належить – мовляв, зайшли сюди надовго і це зараз територія орди, тому атомна станція має працювати відповідно до указів “Росатому”, – розповів Котін.

Окупанти заявили, що ЗАЕС тепер - власність росії

На жаль, це не жахливий сон, а наша моторошна реальність. Ворог вдерся на територію суверенної держави, руйнує інфраструктуру, вбиває мешканців, займається терором і пограбуваннями. Українська армія дає відсіч загарбникам і в деяких регіонах вже перейшла до контрнаступу. Населення згуртувалося і допомагає військовим. Ми обов’язково повернемо своє і притягнемо до відповідальності фашистів 21 століття.

Окупанти використовують ЗАЕС як військову базу — Енергоатом

Окупанти замінували узбережжя Каховського водосховища біля ЗАЕС

“Росатом” намагається взяти під контроль Запорізьку АЕС

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×