Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8777
8777

Окупанти знищують Нововоронцовку: не витримують навіть морально стійкі

Окупанти знищують Нововоронцовку: не витримують навіть морально стійкі

Дуже важкі дні настали для населених пунктів на Херсонщині, що знаходяться поруч з лінією фронту. Зокрема, окупанти буквально знищують Нововоронцовку. Про це повідомляє місцевий волонтер Дмитро Бурлай, передає Nikopolnews.

Ситуація в селищі напружена. Селище постійно обстрілюють. Відбувається знищення населеного пункту. Навіть морально найстійкіші люди за ці дні виїхали в інші населенні пункти, – розповів волонтер.

Страждають житлові будинки. Вчора під час обстрілу загинув цивільний житель Нововоронцовки. Є поранені. А надати їм медичну допомогу не завжди можливо.

Так, за словами Дмитра Бурлая, після одного з обстрілів вночі було загоряння житлового будинку, в якому мешкав пенсіонер. Він був поранений, швидка допомога через технічні несправності не змогла виїхати взагалі. Волонтери самотужки витягнули чоловіка з вогню і доставили до швидкої допомоги, фактично врятувавши йому життя.

Крім того вчора після вечірніх обстрілів сталося загоряння поля на межі з селищем. Жителі самотужки декілька годин ліквідовували пожежу, своїми героїчними діями, врятувавши цілу вулицю від знищення вогнем.

Вчергове після таких обстрілів у нашої команди постраждав вже другий мікроавтобус. Осколки снаряду “прошили” бус, зробивши його “неробочим”. На щастя, всі живі та неушкоджені. На даний час це поки залишався єдиний транспорт, яким ми розвозили для ВПО продуктові набори, – написав Дмитро Бурлай.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×