Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3741
3741

Скільки продуктових наборів від ООН вже отримав Нікополь і чого очікувати у квітні

Скільки продуктових наборів від ООН вже отримав Нікополь і чого очікувати у квітні
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Скільки продуктових наборів від ООН вже отримав Нікополь і чого очікувати мешканцям у квітні, розповів на пресконференції 30 березня Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Саюка, Нікополь через свою складну ситуацію, потребував великого обсягу гуманітарної допомоги. Влада постійно працювала над вирішенням цієї проблеми, і в січні 2023 року вдалося знайти можливість, завдяки співпраці з благодійним фондом СпівДія, яка об’єднує багато благодійних організацій.

Вже у лютому 2023 року Нікополь отримав 45 тисяч продуктових наборів, які було роздано мешканцям. Кількість отриманих наборів у березні – приблизно 50 тисяч. Наразі завершується їх видача.

Що стосується квітня – гуманітарна допомога теж буде, але конкретної інформації поки що немає. Її Олександр Саюк пообіцяв надати пізніше – приблизно в середині наступного місяця. Мер сказав, що обсяги продуктових наборів залежать від благодійних організацій, які їх надають.

Також міський голова підкреслив, що під час реалізації гуманітарних проектів, якими займається влада міста, ніяких списків ніхто не складає. Кожен мешканець міста може прийти до пункту видачі і отримати коробку.

За словами Олександра Саюка, нікопольці вдячні і задоволені гуманітарною допомогою.

Ще новини Нікополя: У Нікополі дякують мережі магазинів «Аврора» за підтримку благодійних ініціатив

Читайте також: “Податок на бензин” повернуть. Як зміняться ціни

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×