Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5558
5558

Персонал ЗАЕС піддається катуванням – Енергоатом

Персонал ЗАЕС піддається катуванням - Енергоатом

Персонал ЗАЕС, захопленої росіянами  – піддається катуванням. Таку заяву зробили в Енергоатомі  9 березня, повідомляє Nіkopolnews, посилаючись на офіційний Телеграм-канал відомства.

Персонал захопленої росіянами Запорізької атомної станції піддається катуванням. Більше того, за наявною у нас інформацією, війська окупантів змусили керівництво станції записати звернення, яке планують використати в пропангандистських цілях, – йдеться у повідомленні Енергоатома.

Пропагандистська машина Росії створить черговий фейк, який буде демонструвати своїм громадянам та міжнародній спільноті для виправдання власних злочинів.

Працівники Запорізької атомної станції вже 4 дні утримуються в заручниках. Всередині станції перебувають близько 500 російських солдатів і 50 одиниць важкої техніки.

Працівники станції фізично та психологічно виснажені.

Ми закликаємо наших міжнародних партнерів вжити всіх заходів для того, щоб заборонити ведення бойових дій довкола атомних станцій, вивести окупаційні війська з захоплених атомних об’єктів та закрити небо над Україною.
Аварія на атомних станціях внаслідок застосування росіянами зброї призведе до катастрофи загальноєвропейського масштабу. Відповідальність за це буде цілком на Росії.
Якщо таке станеться, європейцям доведеться змінити затишок своїх осель на радіаційні укриття.
Разом ми маємо покласти край ядерному тероризму Росії. Це потрібно зробити зараз – допоки не стало надто пізно, – закликає Енергоатом.

Окупанти використовують ЗАЕС як військову базу — Енергоатом

«Лише сфотографуватись»: російські військові просять керівництво Енергодару пустити їх до ЗАЕС

В Енергодарі прощаються із загиблими захисниками ЗАЕС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×