Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2064
Без категорії
2064

[:ru]Предпринимателей Никополя просят заполнить анкету[:ua]Підприємців Нікополя просять заповнити анкету[:]

[:ru]Предпринимателей Никополя просят заполнить анкету[:ua]Підприємців Нікополя просять заповнити анкету[:]

[:ru]Предпринимателей Никополя просят заполнить анкету, ответив на 15 вопросов, передает Nikopolnews, ссылаясь на Никопольскую городскую раду.

К 30-летию независимости Украины стартовал национальный марафон #Наша_незалежність. Его цель – рассказать выдающиеся для становления государства и отдельных регионов истории. Развитие малого и среднего бизнеса в течение всего времени становления экономической независимости государства остается одним из приоритетных направлений общегосударственной и региональной политики Украины, – говорится в сообщении на сайте НГС.

В рамках данного марафона предпринимателям города предлагают ответить на 15 вопросов анкеты и поделиться собственной историей бизнес-успеха.

Анкету просят заполнить до 30.07.2021 г. по ссылке https://u.to/tmxuGw и отправить ее на электронный адрес отдела бизнеса: nmr_biznes@i.ua&.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Полиция Никопольщины приглашает на службу: какие должности вакантны

Ни один житель Никополя не пожелал принять участие в обследовании пассажиропотока в общественном транспорте[:ua]Підприємців Нікополя просять заповнити анкету, відповівши на 15 питань, передає Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

До 30-річчя незалежності України стартував національний марафон #Наша_незалежність. Його мета – розказати визначні для становлення держави та окремих регіонів історії. Розвиток малого та середнього бізнесу протягом усього часу становлення економічної незалежності держави залишається одним із пріоритетних напрямів загальнодержавної та регіональної політики України, – йдеться в повідомленні на сайті НМР.

В рамках даного марафону підприємницям міста пропонують відповісти на 15 запитань анкети та поділитися власною історією бізнес-успіху.

Анкету просять заповнити до 30.07.2021р. за посиланням https://u.to/tmxuGw та надіслати  її на електронну адресу відділу бізнесу: nmr_biznes@i.ua&.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Поліція Нікопольщини запрошує на службу: які посади вакантні

Жоден мешканець Нікополя не побажав взяти участь в обстеженні пасажиропотоку у громадському транспорті[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×