Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
828
828

Підприємців Нікополя запрошують на вебінар

Підприємців Нікополя запрошують на вебінар

6 вересня 2021 року ГО «Агенція регіонального розвитку громад» спільно з Нікопольською міською радою проводить перший навчальний вебінар на тему «Залучення ресурсів для розвитку підприємництва в Україні: програми, проєкти та бізнес-планування», передає Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт Нікопольської міської ради.

Навчальні вебінари для МСП міста Нікополя та Нікопольського району покликані підвищити рівень знань і навичок якісного та ефективного ведення бізнесу. Новий онлайн-формат експертної підтримки для розвитку  підприємництва надасть змогу МСП міста та району бути в тренді бізнес-подій та розумітись на більш поглиблених питаннях розвитку бізнесу під час та після пандемії COVID-19.

Спікерка вебінару — Ніна Кузьменко, бізнес-консультантка, сертифікований тренер «Торгівля та сталий розвиток» в рамках Рівня В Громадської Школи Дієвих Практик ЄС (CiSEP), Федеральний Закордонний Офіс Німеччини,Інститут європейської політики (Берлін, Німеччина), генеральна директорка Регіонального фонду підтримки підприємництва Полтавської області з 2003 року, учасниця Всеукраїнської мережі фахівців і практиків місцевого та регіонального розвитку РЕГІОНЕТ.

Для того, щоб взяти участь у вебінарі, необхідно зареєструватися, заповнивши форму: https://forms.gle/agCAaRACqvJgx5HMA

Вебінар організовано в рамках проєкту «Впровадження сучасних digital-технологій на розвиток та підтримку МСП в м. Нікополь», який спільно реалізують Нікопольська міська рада та ГО «Агенція регіонального розвитку громад». Проєкт має на меті підтримати малий та середній бізнес м. Нікополя під час та після пандемії COVID-19 через впровадження digital-інструментів і нових онлайн можливостей для його розвитку.

Захід організований в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

З додаткових питань можна звертатися до Марини Кобельнюк, фахівчині проєкту з комунікацій: nikbiz.platforma@gmail.com або за тел.: +38 066 917 38 34.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Молодь Нікополя спробувала себе у ролі депутатів і чиновників (фото, відео)

Яке місце посів Нікополь в рейтингу кращих громад

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×