Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1595
1595

Рятували важкопораненого колегу під обстрілами: поліцейські з Нікополя отримали нагороду

Рятували важкопораненого колегу під обстрілами: поліцейські з Нікополя отримали нагороду

Поліцейські з Нікополя отримали нагороду за порятунок пораненого колеги в умовах, небезпечних для життя. Про це повідомляє Управління поліції охорони у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews. Поліцейські охорони Нікополя заохочені Головою Національної поліції.

У жовтні 2022 року, внаслідок попадання на охороняємий об’єкт артилерійського снаряда, який випустили російські терористи, був важко поранений та втратив велику кількість крові охоронник Нікопольського РВ УПО.

Незважаючи на загрозу, працівники наряду реагування за лічені хвилини прибули на місце події, вправно надали невідкладну медичну допомогу постраждалому та доставили його до найближчого медичного закладу, що врятувало останньому життя.Рятували важкопораненого колегу під обстрілами: поліцейські з Нікополя отримали нагороду

За високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав та свобод людини, підтримання публічної (громадської) безпеки та порядку,  очільник УПО Дніпропетровської області Костянтин Пучков вручив Подяку від Голови Національної поліції працівникам Нікопольського РВ УПО Дніпропетровської області – старшому сержанту Ігорю Руднику та сержанту поліції Олександру Якобше.

На Київщині чоловік знайшов і приніс додому особливо небезпечний снаряд: реакція поліції

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×