Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
641
641

Пошукова операція у Дніпрі завершена: 20 людей зникли безвісти, загинуло 44, серед них  5 дітей

Пошукова операція у Дніпрі завершена: що відомо про кількість жертв і зниклих безвісти

Пошукова операція у Дніпрі на місці зруйнованого російською ракетою будинку завершена через 69 годин після початку. Про це повідомили у Національній поліції і Дніпропетровській ОВА, передає Nikopolnews.

Станом на 17 січня 44 життя забрала російська ракета, серед загиблих п’ятеро дiтей. Найменшому хлопчику не було й року. 39 людей врятовані, серед них 6 дітей.

  • 79 осіб травмовано, серед них 16 дітей
  • Безвісти зниклими залишаються 20 осіб, з яких 4 – діти.
  • Неідентифіковані 15 тіл загиблих.
  • П’ятеро дітей залишилися сиротами. Над трьома опікунство оформлюють родичі. Дві дитини наразі під опікою держави, оскільки не мають близьких, які могли б про них попіклуватися.

В поліції Дніпропетровської області продовжують працювати антимародерні групи. Забезпечено охорону під’їздів для недопущення крадіжок майна з покинутих квартир.

Всього із заявами до поліції звернулося 487 потерпілих.

Дякую рятувальникам, лікарям, поліцейським, комунальникам, волонтерам… Дякую очільнику міста Борису Філатову, його заступникам і усій мерії Дніпра. Дякую усім, хто ці довгі 69 годин боровся і допомагав постраждалим. І продовжує це робити.  Разом стійко проходимо надважке випробування, – написав начальник Дніпро ОВА Валентин Резніченко.

Того дня святкувала 19-річчя – історія дівчини, яка втратила око внаслідок удару РФ по будинку у Дніпрі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×