Купити квартиру в Дніпрі

8854
8854

На війні загинув ще один працівник Нікопольського заводу феросплавів – Луньов Володимир

На війні загинув ще один працівник Нікопольського заводу феросплавів - Луньов Володимир

На війні загинув ще один працівник Нікопольського заводу феросплавів. Сумну новину повідомили на Фейсбук-сторінці підприємства, передає Nikopolnews.

Внаслідок ворожого обстрілу на Донецькому напрямку 7 серпня загинув штурмовик 35 морської бригади , в/ч А2613 Луньов Володимир Валерійович

На війні загинув ще один працівник Нікопольського заводу феросплавів

Багатодітний батько і донор крові: на війні загинув ще один працівник Нікопольського заводу феросплавів

Повідомляється, що на НЗФ Володимир відпрацював більше 20 років електрогазозварником, в колективі користувався повагою. Мав гостре почуття обов’язку, тому не тільки свою роботу виконував добре, а ще й був активним донором крові.

– Він нічого не шкодував для країни – ані крові, ані, як виявилось, життя, – розказують колеги. – Володимир мав золоті руки – по роботі на заводі, та й вдома, міг зробити все що завгодно. Він був людина-дія – небагатослівний за нього завжди говорили його справи. Добрий відповідальний, надійний. Його смерть для нашого колективу – велика втрата.

Журналістка Тетяна Харлан пише, що Володимир пішов воювати у червні цього року – сам, не чекаючи повістки. Сказав: «А як інакше? Я ж чоловік, батько. Як мені в очі дітям дивитись, коли вони спитають – що ти робив, тато, коли в країні йшла війна? Це наш обов’язок – боронити державу».

Служив бадьоро, ніколи не жалівся, навіть навпаки – хвалився, що все в нього є, що зброї вдосталь. Своїм бойовим духом підтримував побратимів до останнього подиху.

У Захисника України залишилась мама, дружина на троє дітей.

Команда_НЗФ висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям Володимира Валерійовича.

Прощання з Героєм відбудеться в п’ятницю.

Світла і вічна пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким!

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×