Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11607
11607

Про Нікополь зняли фільм: де дивитися «Один день із життя незламних нікопольців»

Про Нікополь зняли фільм: де дивитися «Один день із життя незламних нікопольців»

«Один день із життя незламних нікопольців». Про Нікополь зняли фільм із такою назвою місцеві мешканці Ігор і Марина Кобельнюк, передає Nikopolnews. Документальну стрічку вже можна подивитися.

«Один день із життя незламних нікопольців» – це документальна стрічка про те, як живуть люди в місті, яке щоденно обстрілюють рашисти з окупованих територій. На жаль, всі сфери нашої діяльності неможливо охопити та втиснути в хронометраж одного фільму. Через це ми з Марина Кобельнюк обрали героїв з різних сфер, які, так чи інакше, щодня беруть участь в житті Нікополя, – розповів Ігор Кобельнюк

Фільм знято в межах практичного курсу з документалістики для регіональних медіа від Media Development Foundation за фінансової підтримки International Press Institute. Над фільмом працювали Ігор Кобельнюк та Марина Кобельнюк, ментор – Evgeniya  Podobna.

Ігор Кобельнюк подякував усім, хто відгукнувся добрим коментарем, порадою чи пропозицією. А також тим, хто витратив свій час та взяв участь у зйомках. А саме подяка:

  • Рятувальникам Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області з якими випала честь їздити на місця обстрілів – Сергію Зінченко, Миколаю та Максиму. Дяка за відверті коментарі Олександру Білоконю та взагалі всьому колективу за теплий прийом!
  • Військовому капелану Святослав Скороход за моральну підтримку нікопольців у ці важки часи.
  • Волонтерам Надія Жур та її сину Сергію за невичерпну енергію та допомогу військовим.
  • Дякуємо за коментар та приділений час власниці кавʼярні «Добра кава» Яні Скрипник, яка поділилася з нами історією свого бізнесу.
  • Nika Volnaya та Марії Шушайло за підтримку дітей та нашого співочого культурного фронту.
  • Міському голові Нікополя Олександр Саюк за відвертий коментар, який через часові обмеження, на жаль, не увійшов до фільму.

Ігор Кобельнюк розповів, що через декілька днів до відео буде додано субтитри для людей з вадами слуху, а потім їх переклад на англійську мову, щоб мешканці інших країн більше дізналися про Нікополь.

Сподіваємося, що в майбутньому ми продовжимо висвитлювати тему незламності наших мешканців з інших сфер, які продовжують працювати та наближати нас до перемоги, – написав автор фільму

Зазначимо, що за фільм «Один день із життя незламних нікопольців» автори отримали премію від Media Development Foundation у розмірі 1 800 євро. Всього таких премій було п’ять, а загальна кількість учасників у проєкті – дев’ять.

Фільм про Нікополь – нижче у вдео.

«Один день із життя незламних нікопольців»

Про Нікополь зняли фільм: де дивитися «Один день із життя незламних нікопольців»Про Нікополь зняли фільм: де дивитися «Один день із життя незламних нікопольців»

Ще новини Нікополя: Нікополь: життя під прицілом – репортаж латвійського телеканалу Rus.LSM.lv (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×