Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5166
5166

Про вартість проїзду в автобусах Нікополя і ціни в магазинах: ранкове звернення Олександра Саюка

Про вартість проїзду в автобусах Нікополя і ціни в магазинах: ранкове звернення Олександра Саюка

Про вартість проїзду в автобусах Нікополя і ціни на продукти в магазинах розповів у своєму ранковому зверненні 19 березня міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

У Нікополі контролюватимуть ціни на продукти в магазинах, а вартість проїзду у міських автобусах не підвищувалася – сказав Олександр Саюк.

За його словами, за ніч надзвичайних ситуацій у Нікополі не траплялося, місто та всі його служби працюють у штатному режимі. В рамках доріг біля Нікополя ворожих сил немає. На віддалених рубежах (Мар’янське, Нововоронцовка) українські військові завчасно посилюють захист.

Я отримую звернення, щодо збільшення вартості проїзду в транспорті міста. У Нікополі ми не підіймали тариф, він залишається таким, яким був до війни! Цього вдалось домогтися в тому числі завдяки правильній економічній політиці держави. Ми й надалі будемо стримувати його ріст, – запевнив міський голова.

(Від редакції: мешканці району повідомляють про підвищення вартості проїзду у приміських автобусах).

Також мер звернувся до керівництва магазинів, які продають харчові продукти.

Йде війна, тому ми створюємо комісію, яка буде займатися контролем цін. Проводяться бесіди з підприємцями, але не всі нас чують. Кажу це прямо сьогодні – краще не завищуйте ціни, якщо на це у вас немає економічного обґрунтування! Зрозуміло, що такими як до війни вони вже не будуть, але й наживатися на існуючому стані речей в країні ми не дозволимо, – сказав Олександр Саюк.

І побажав усім гарного дня.

Про вартість проїзду в автобусах Нікополя і ціни в магазинах: ранкове звернення Олександра Саюка (відео)

Ситуація у Нікополі 18 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

До Нікополя прибувають переселенці з Маріуполя: вечірнє звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×