Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4809
4809

Ситуація у Нікополі 18 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 18 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 18 березня станом на ранок, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, за ніч надзвичайних ситуацій не траплялось, місто та всі його служби працюють у штатному режимі. В рамках доріг біля Нікополя ворожих сил немає.

Дякую усім підприємцям, які повернулись до роботи! Злагоджена робота в тилу задля сталої роботи економіки країни, зараз це і є наш фронт, – сказав Олександр Саюк.

Також він зазначив, що влада міста спілкується з керівництвом підприємств трубного майданчика, для того, щоб вони також продовжили працювати та запускали свої виробництва.

Результати є, декілька підприємств прислухались та повертаються до роботи. В існуючих умовах нікопольці повинні мати роботу та отримувати зарплатню. А усю допомогу, яка необхідна для цього від місцевої влади ми надамо! – запевнив Олександр Саюк.

І ще раз нагадав, що у Нікополі працюють два ОФІЦІЙНИХ канали з ПЕРЕВІРЕНОЮ інформацією. Підпишіться, якщо не зробили цього раніше:

Також з усіх турбуючих вас питань, що стосуються міста, ви можете звертатись на гарячу лінію Нікопольської міської ради:

  • 0800 504 105
  • 056 669 60 61
  • 056 669 60 64

Ситуація у Нікополі 17 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 17 березня і коментар щодо скасування сухого закону – звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×