Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1446
1446

Ситуація у Нікополі 17 березня і коментар щодо скасування сухого закону – звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 17 березня і коментар щодо скасування сухого закону – звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 17 березня станом на ранок, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews. Очільник міста також прокоментував дозвіл на продаж алкоголю у Нікополі с сьогоднішнього дня.

За словами Олександра Саюка, за ніч надзвичайних ситуацій у Нікополі не траплялось. В рамках доріг біля міста ворожих сил та техніки немає.

Міський голова нагадав, що сьогодні о 13.00  (в Храмі св.прав. Петра Калнишевського, вул.Кармелюка, 4) Нікополь проводжатиме в останню путь нашого героя-земляка Віталія Оніщенка.

Хочу також прокоментувати свою думку щодо дозволу на торгівлю слабоалкогольними напоями. Моя позиція повністю збігається з позицією президента. Ті міста, що не знаходяться в облозі ворога і є тилом, повинні працювати на повну, щоб економіка держави могла стало функціонувати у такий важкий період. У багатьох міста країни подібні обмеження взагалі не вводились. Потрібно зрозуміти, що сухим законом вживання алкоголю не перемогти, а завдати шкоду для економіки цілком можливо, – пояснив Олександр Саюк свою позицію.

При цьому він закликав військову адміністрацію пильно контролювати обіг алкоголю та слідкувати за тим, щоб закони України у місті неухильно виконувались.

Слід дотримуватись механізму: закон – контроль – покарання. Лише так можна досягти порядку, – зазначив міський голова.

Нікополь зараз є одним з тих міст, що живе в мирі. Нам потрібно працювати, забезпечувати людей робочими місцями та отримувати податки з бізнесу. На зараз саме це є нашим фронтом. Війна нас багато чому навчить. Ми платимо велику ціну за те, щоб відстояти право бути вільною, демократичною, правовою державою. Слава Україні! – резюмував очільник міста.

Ситуація у Нікополі 17 березня і коментар щодо скасування сухого закону – звернення Олександра Саюка: відео

Ситуація у Нікополі 16 березня ввечері: звернення Олександра Саюка

Вода, вогонь і ситуація у Нікополі: вечірнє звернення Олександра Саюка

Басейн, вивіз сміття, дефіцит ліків у Нікополі – Олександр Саюк розповів про життя міста під час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×