Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7176
7176

Росіяни цинічно брешуть про обстріли Нікополя

Росіяни цинічно брешуть про обстріли Нікополя

Росіяни цинічно брешуть про обстріли Нікополя, як завжди звинувачуючи Україну і виправдовуючи свої злочини. Вранці 18 липня пропагандистські ЗМІ РФ оприлюднили новини про «удари по живій силі противника у Нікополі, а також у Чугуєві», передає Nikopolnews.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 18 липня по Нікополю з протилежного берега Каховського водосховища було випущено близько 60 снарядів. Постраждали десятки приватних будинків, а також цивільна і промислова інфраструктура, у тому числі лікарня. Поранено 75-річну жінку.

Росіяни цинічно брешуть про обстріли Нікополя

У російських же новинах це називається «ударами по військових об’єктах Нікополя». Пропагандисти звинувачують Україну у тому, що це нібито вона обстрілює з Нікополя Енергодар, і тому «демілітаризація на цьому напрямку особливо важлива».

«Використовуються артилерійські боєприпаси, що коригуються, які спрямовані в тому числі на об’єкти розміщення військ так званої територіальної оборони. Раніше з району Нікополя українські війська здійснювали обстріл Енергодару – міста, де розташована Запорізька атомна електростанція. У зв’язку з цим демілітаризація України на цьому напрямі особливо важлива – з точки зору, насамперед, ядерної безпеки», – пишуть російські ЗМІ.

З чого, на жаль, можна зробити висновок, що обстріли Нікополя, вірогідно, будуть продовжуватися.

Нагадаємо, під час масштабних обстрілів Нікополя 16 липня було пошкоджено 12 багатоповерхівок, загинуло двоє цивільних людей, які опинилися під завалами.

Можливі обстріли Нікополя і району: Євген Євтушенко назвав найнебезпечніші місця у Нікополі

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×