Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7358
7358

Розвідка отримала нові підтвердження підготовки росіянами теракту на ЗАЕС 19 серпня

Розвідка отримала нові підтвердження підготовки росіянами теракту на ЗАЕС 19 серпня

Українська розвідка отримала нові підтвердження інформації про підготовку росіянами теракту на ЗАЕС 19 серпня. Про це йдеться у повідомленні на офіційному Телеграм-каналі ГУР, передає Nikopolnews.

Отримано додаткові підтвердження інформації про підготовку окупантами провокації на Запорізькій атомній станції 19 серпня, – повідомляє розвідка.

Зокрема, ліцензованому персоналу (який виконує  свої функції на основі виданої Держатомінспекцією ліцензії) наказано залишатися вдома. На територію станції допускатиметься невелика частина оперативного персоналу.

18 серпня на вечірньому зібранні керівництва ЗАЕС були відсутні представники росатому. При тому, що з моменту окупації співробітники росатому в обов’язковому порядку були присутні на всіх подібних нарадах. На цей момент вони взагалі залишили територію ЗАЕС.

Враховуючи кількість зброї, яка наразі знаходиться на території атомної станції, а також неодноразові провокативні обстріли, є висока вірогідність проведення масштабного теракту на ядерному об’єкті, – вважають у Головному управлінні розвідки.

Розвідка отримала нові підтвердження підготовки росіянами теракту на ЗАЕС 19 серпня

Тим часом, у мережі поширюється інформація про те, що нібито росіяни разом з технікою залишили станцію і місто Енергодар. Такі дані нібито передали партизани. Зазначається, що при цьому в Енергодарі залишилася купа ФСБ-шників, переодягнутих у цивільне. Згідно повідомлень, партизани вважають, що вивід техніки і військ обумовлений бажанням росіян показати МАГАТЕ, що «іх там нєт». Втім, офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Росіяни готують провокацію на ЗАЕС 19 серпня – представники росатому залишили станцію

У міноборони росії заявили, що 19 серпня ЗАЕС буде обстріляно з Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×