Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2418
2418

Журналісти розповідають всьому світу про злочини армії окупантів у Нікополі

Журналісти

Журналісти продовжують розповідати світові правду про злочини армії окупантів у Нікополі.

Через постійні обстріли російської армії, яка понад три тижні тероризує місто та район, до Нікополя прикута увага всього світу.

Місцеві, всеукраїнські та світові ЗМІ регулярно відвідують наше місто, фіксуючи злочини армії окупантів. Сюжети, статті та фоторепортажі з Нікополя регулярно з’являються на екранах та перших шпальтах газет.

Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті міськради.

Зокрема, минулої п’ятниці до Нікополя приїхали кореспонденти всесвітньо відомого американського видання The New York Times – журналіст Ендрю Крамер та фотограф Девід Гуттенфельдер. Вони мали змогу на власні очі побачити наслідки ворожих обстрілів та поспілкуватися з мешканцями міста, до чиїх будинків вночі прилітають снаряди, коли люди мирно сплять.

Журналісти розповідають всьому світу про злочини армії окупантів у Нікополі

Міський голова Олександр Саюк регулярно спілкується з журналістами, розповідаючи про те, що відбувається у Нікополі, та яку загрозу становлять окупанти, що підступно ведуть свої обстріли з території найбільшої в Європі Запорізької АЕС.

Журналісти розповідають всьому світу про злочини армії окупантів у Нікополі

Але, навіть незважаючи на постійну загрозу, у місті ведеться робота по відновленню, працюють комунальні служби, які допомагають постраждалим мешканцям ремонтувати їх будинки, Крім того, спеціальна комісія допомагає містянам вносити дані про зруйноване майно до державних реєстрів.

“Як і вся країна, Нікополь чекає на перемогу, і щоб журналісти приїздили до нас тільки за позитивними новинами!”, йдеться у повідомленні.

Ситуація у Нікополі 3 серпня станом на ранок – звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×