Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
870
870

Щодня 25-річний Максим під обстрілами на Нікопольщині повертає людям світло

Щодня 25-річний Максим під обстрілами на Нікопольщині повертає людям світло

Щодня 25-річний Максим під обстрілами на Нікопольщині повертає людям світло. Про нього розповіла компанія ДТЕК в рамках проекту «Герої енергетичного фронту», передає Nikopolnews.

Колеги розповідають, що кожного дня 25-річний енергетик ризикує своїм життям, повертаючи світло жителям Нікопольського району. Під обстрілами він міняє опори, ліквідує пориви проводу, ремонтує пошкодження на трансформаторних підстанціях. Майстер зізнається, що тримати моральний дух йому допомагають дві речі.

По-перше: походи до спортивного залу, які, за його словами, «перемикають думки на позитив». А по-друге: мрія побачити дружину та дворічну донечку.

«Ще в березні сім`я виїхала за кордон. Я одразу дуже сумував, а зараз, коли вже 5 разів «прилетіло» по вулиці, радію, що вони цього не чують», – розповідає Максим

Додає, що сирени лунають і вдень, і вночі, тому і вдома, і на роботі приділяє багато уваги безпеці.

«У нас всі в бронежилетах і касках. Якщо важко, кажу, сідай, відпочинь, але амуніцію знімати не можна», – каже фахівець

Запевняє, що за цей час бачив не тільки горе, а й багато доброти, віри, надії.

«У мене перед очима посмішки на обличчях людей після атак ворога. І знаєте про що вони говорять – про друге народження! Про те, як треба цінувати життя».

Тому він і сам бажає після Перемоги «перезавантажитись»: більше проводити часу з родиною та спробувати свої сили у тренерській роботі з фітнесу.

Раніше ми повідомляли:

Також читайте:

Як зберегти тепло в приміщені в умовах відключення світла – поради від електрика

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×