Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10183
10183

Чи можуть окупанти спробувати захопити Нікополь, коли замерзне водосховище – відповідь військового експерта

Чи можуть окупанти спробувати захопити Нікополь, коли замерзне водосховище – відповідь військового експерта

Військовий експерт Юрій Федоров розповів, чи можуть окупанти спробувати захопити Нікополь, коли стане лід на Каховському водосховищі. Цю вірогідність він прокоментував в ефірі 24 каналу, відповідаючи на питання ведучої, передає Nikopolnews.

За словами журналістки, наразі обговорюється такий сценарій розвитку подій на фронті, що росіяни можуть спробувати наступати на Запорізькому напрямку, зокрема – захопити Нікополь, коли замерзне Каховське водосховище.

Юрій Федоров, коментуючи це, зазначив, що відкидати не варто будь-які сценарії. Але є важливий нюанс.

Треба ж, аби Дніпро замерз до такого ступеню, щоб по ньому можна були пустити важку техніку. А вага танку Т-72 складає близько 50 тон. Це ті бойові танки, які зараз використовують росіяни. Тому я не дуже розумію, як це могло б відбуватися. Навіть якщо там будувати якісь переправи, мені здається, це достатньо важко, – сказав експерт.

За словами Юрія Федорова, звісно, спробувати окупанти можуть. Але, підкреслив експерт, зараз такий момент, коли і одна, і друга сторони готують наступ. Завдання обох сторін – обдурити противника.

Показати, що ми будемо наступати ось там – ви там зосередьтесь, а насправді головний удар буде в іншому місці. Така гра завжди має місце перед початком наступу, – сказав аналітик.

Він наголосив, що слід в першу чергу дивитися, де сконцентровано найбільше сил противника. Там і буде, вірогідно, наступ. А на даному етапі – це Донбас.

Чи можуть окупанти спробувати захопити Нікополь, коли замерзне водосховище: відео

?Решающее сражение ВСУ / Упорные бои на Востоке / Лукашенко готовится к войне?Решающее сражение ВСУ / Упорные бои на Востоке / Лукашенко готовится к войне

Росія готується завдати нового масованого удару по Україні – розвідка

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×