Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9053
9053

Для чого ворог обстрілює Нікополь з боку Енергодара і коли цьому буде край – відповідь захисників

Для чого ворог обстрілює Нікополь з боку Енергодара і коли цьому буде край – відповідь захисників

Ворог обстрілює Нікополь та інші прибережні населені пункти району з протилежного берега водосховища вже майже п’ять місяців. Практично щоночі. Все частіше – і вдень. Тільки за сьогодні, не враховуючи ночі, вже двічі оголошували тривогу через загрозу артобстрілів. Мешканці чули залпи. Для чого ворог обстрілює берег Дніпра з Енергодара? І коли цьому буде край?

Своїми думками поділились українські оборонці, які працюють по напрямку Енергодара, передає Nikopolnews.

Коротко й по суті: обстріли не припиняться доти, доки не буде деокуповано Енергодар, – йдеться у повідомленні.

І про це говорили вже не раз різні посадові особи та військові. Іншого способу зупинити обстріли немає, окрім як вигнати росіян з Енергодара і його околиць.

Але навіщо ворог обстрілює Нікополь та інші мирні міста і села?

Для чого гатить по житловим будинкам, дитячим садочкам, автомийкам, як відбулося сьогодні вночі?

Для чого ворог обстрілює Нікополь з боку Енергодара і коли цьому буде край – відповідь захисників

Обстріли берега Дніпра ведуться для схиляння нашої влади до переговорів. Звичайний шантаж для реалізації плану: сідайте за стіл або ми вам скрізь нагадимо. Знищуючи одну одиницю техніки, яка обстрілює берег Дніпра, ми бачимо, що на її місце приїжджає ще дві. Іде кругообіг, їх не хвилюють втрати, вони роблять все за наказом, щоб схилити Володимира Зеленського на переговори. Тому, скільки їх не бий, вони далі накриватимуть наш берег. Іноді виходить до обстрілу ліквідувати, іноді під час, іноді після обстрілу. Але завжди знайдеться щур, який вийде з кущів і накриватиме далі, перекриваючи своїх далеких друзів, – розповідають захисники.

Вони також кажуть, що на ЗАЕС суттєво нічого не змінилося. Щоправда, стало менше кадирівців, які залишили станцію через присутність МАГАТЕ. На ЗАЕС тепер лише охорона. Але пресінг та терор не припинилися.

У самому Енергодарі, як і його околицях, почалася дивна движуха. Техніка поховалася в лісах цього периметра – звичайно ж, МАГАТЕ ж приїхало. Кінець кінцем, вони самі вийдуть, перетяжки техніки фіксуються і по можливості знищуються, – пишуть оборонці.

За їх словами, у колаборантів в Енергодарі паніка. Через заборону на алкоголь, страх повторення сценарію 1 вересня тощо.

Захисники зазначають, що, на щастя, сценарій 1 вересня не повторився. Вірогідно, росіяни злякалися МАГАТЕ.

Поки зараз Гроссі вирішує, як зробити це все (вигнати окупантів з ЗАЕС – від ред.) грамотно, ЗСУ знищує супротивника з усіх напрямків. Енергодар – це Україна, була і буде. Всі колоборанти та росатомники будуть покарані. Енергодар, терпіння  – резюмує автор повідомлення.

З’явилося відео знищення колони Кемеровського СОБРу під Києвом 25 лютого

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×