Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1111
1111

Шотландське місто Перт хоче стати побратимом Нікополя і передав чашу дружби

Шотландське місто Перт хоче стати побратимом Нікополя і передав чашу дружби

Шотландське місто Перт хоче стати побратимом Нікополя. Про це повідомляє пресслужба Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

У пресслужбі повідомляють, що цього тижня голова ради муніципального округу Перт-і-Кінросс Ксандер МакДейд оголосив про підписання листа про наміри щодо співпраці та розвитку дружніх відносин між містами Перт і Нікополь. Цю новину на своєму сайті оприлюднила газета «Daily Record» 6 грудня.

На знак визнання зв’язків між двома містами депутат обласної ради Перт-і-Кінросс Стівен Карр передав Нікопольській територіальній громаді шотландський куіх (чашу дружби).

Шотландське місто Перт хоче стати побратимом Нікополя і передав куіх

Депутат Стівен Карр зазначив:

У мене була дуже конструктивна зустріч з посадовими особами місцевого самоврядування Нікополя і я впевнений, що це партнерство не тільки буде демонструвати нашу підтримку Україні, воно забезпечить корисні зв’язки і можливість для обміну досвідом між нашими містами.

Олександр Саюк висловив свою вдячність жителям міста Перт-і-Кінросс за прихисток і допомогу, надану українцям, та регулярне надсилання в Україну гуманітарних вантажів.

Також міський голова Нікополя зазначив:

Угода про партнерство між містами Перт і Нікополь має визначити наше взаємне прагнення щодо розвитку активних і змістовних відносин між нашими мешканцями, підприємствами та громадськими організаціями.

Шотландське місто Перт – що про нього відомо (фото)

Шотландське місто Перт хоче стати побратимом Нікополя і передав куіх

Перт – місто в центрі Шотландії, адміністративний центр області Перт-і-Кінросс.

Населення міста становить 43 680 осіб.

Перт-і-Кінрос (англ. Perth and Kinross, гельськ. Peairt agus Ceann Rois) – один з 32 округів Шотландії. Межує з округами Абердіншир, Ангус, Аргайл-енд-Б’ют, Данді-Сіті, Клакманнаншир, Стерлінг, Файф та Хайленд.

Муніципальний округ Перт-і-Кінрос знаходиться в самому серці Шотландії. Простираючись на території площею 5395 км², округ Перт-і-Кінрос є краєм, що включає ландшафти Хайленда і Лоуленда. Для нього характерне різноманітне поєднання сільських поселень і селищ міського типу від основного населеного центру в Перті і невеликих міст, таких як Блергаурі (Blairgowrie), Кріфф (Crieff), Аберфелді (Aberfeldy), Кінрос (Kinross) і Охтерархер (Achterarder) (Pitlochry), до віддалених селищ, як, наприклад, Кінлох-Раннох (Kinloch Rannoch) на території Хайленду (високогір’я).

Ще трохи фото цього мальовничого краю у Шотландії.

Перт-і-Кінрос

Перт-і-Кінрос

Перт-і-Кінрос

Перт-і-Кінрос

Перт-і-Кінрос

Перт-і-Кінрос

Перт-і-Кінрос

PШотландське місто Перт хоче стати побратимом Нікополя і передав куіх

Ще новини Нікополя: Мріяла стати лікарем і рятувала безпритульних котів: у Нікополі просять допомоги для 27-річної дівчини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×