Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2943
2943

Січеславські десантники влаштували смертельну засідку окупантам: один з полонених розплакався (відео)

Січеславські десантники влаштували смертельну засідку окупантам: один з полонених розплакався (відео)

Січеславські десантники влаштували смертельну засідку окупантам: один з полонених розплакався під час допиту. Про це розповів журналіст Юрій Бутусов, опублікувавши відповідне відео, передає Nikopolnews.

Розвідгрупа 25-ї бригади влаштувала засідку, знищивши колону російських найманців та захопивши кілька із них у полон. Про це розповів журналіст Юрій Бутусов, опублікувавши відповідне відео.

«Група під командуванням командира з позивним “Барс” з розвідки 25-ї повітряно-десантної бригади глибоко прорвалась у тил російських військ під Балаклією та влаштувала результативну засідку на російську колону, знищила та захопила кілька одиниць техніки разом з екіпажами. Важко пораненому, якого кинули свої, надана допомога, за його життя б’ються українські лікарі», – розповів він.

На відео нижче – допит окупанта, який розплакався під час бесіди. Горе-вояка виявився громадянином Узбекистану. Він розповів, яким чином потрапив на війну в Україну.

Вбивча засідка розвідгрупи "Барса" 25-ої бригади на російську колону під Балаклією, допит полонених.Вбивча засідка розвідгрупи “Барса” 25-ої бригади на російську колону під Балаклією, допит полонених.

Зеленський пообіцяв окупантам відповідь за обстріли Нікополя та інших українських міст

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×