Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2289
2289

Ситуація у Нікополі 11 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 11 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополя 11 березня станом на ранок, розповів у своєму традиційному зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, надзвичайних ситуацій за ніч не траплялось, всі служби міста працюють у штатному режимі. Наші захисники міцно тримають оборону регіону, тому Нікополю зараз нічого не загрожує.

За цей спокій наша країна платить дуже дорого – життям та здоровʼям наших захисників. Сьогодні о 13.00 ми будемо проводжати в останній путь нашого героя Артема Саркисянца. Вчора ми також отримали сумні новині. Під обстріл на фронті потрапили два брати – Андрій та Сергій Горгіладзе. Зараз Андрій проходить лікування у Дніпрі. Всім необхідним ми зі свого боку допомагаємо, але, на жаль, про долю Сергія Горгіладзе на даний час відомостей немає, – розповів Олександр Саюк.

Він вкотре опублікував свій особистий номер мобільного, щоб у випадку критичних ситуацій громадяни могли звернутися до нього напряму –  050 362 1750.

Ми зробимо все належне від влади міста та надамо усю можливу підтримку для вирішення проблем, – запевнив Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі 10 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі ввечері 10 березня: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×