Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1658
1658

Ситуація у Нікополі 14 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 14 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 14 березня станом на ранок, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, за ніч надзвичайних ситуацій не траплялось, місто та всі його служби працюють у штатному режимі. Наш спокій боронять правоохоронні органи, тероборона та військові. В рамках доріг біля Нікополя ворожих сил немає.

Так, дійсно, майже 5 годин вночі лунала сирена, але слід розуміти, що у наш час військові не вмикають її без причин. Зафіксована у повітрі активність могла становити загрозу для будь-якого міста в області, – зазначив міський голова.

Дії ворожих сил щодо просування у напрямку Нікополя не залишились без відповіді. Наші військові міцно тримають оборону і не дають шансу наблизитись їм до нашого регіону.

Олександр Саюк звернувся з проханням про допомогу:

Звертаюсь до усіх, хто має велике холодильне обладнання для зберігання продуктів харчування та майстрів, які вміють його обслуговувати. Зараз вкрай потрібна ваша допомога. Зверніться буль ласка до мене за телефоном: 050 362 1750, – сказав він.

Також Олександр Саюк привітав усіх з Днем українського добровольця! Побажав добровольцям, які зараз боронять кордони нашої свободи та незалежності –  міцного здоровʼя і витримки.

Я щиро вдячний кожному з вас, – сказав міський голова.

Ситуація у Нікополі 13 березня ввечері: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 13 березня: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×