Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10467
10467

Ситуація у Нікополі 22 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 22 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Сьогодні у Нікополі довго лунає сирена. Ворог здійснив ракетні обстріли по території Дніпропетровщини, а саме по Павлограду. Якою є ситуація у Нікополі 22 березня станом на вечір, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, надзвичайних ситуацій у регіоні сьогодні не було зафіксовано, в рамках доріг біля Нікополя ворожих сил та техніки немає.

Щодо змін у розкладі електропоїздів, які курсують до нашої залізничної станції. Відтепер вечірня електричка буде прибувати до Нікополя о 19.00, для того, щоб люди мали достатньо часу аби дістатися додому, не порушуючи умов комендантської години. Працюємо спільно з військовою адміністрацією, щоб реалізувати також зміни у русі ранкового рейсу. Про всі рішення щодо цього ми обовʼязково проінформуємо, – пообіцяв Олександр Саюк.

Також він нагадав телефони гарячої лінії міської ради. На неї ви можете звертатися з будь-яких питань, що стосуються міста. Вам обовʼязково нададуть зворотній зв’язок та усю необхідну інформацію.

  • 0800 504 105
  • 056 669 60 61
  • 056 669 60 64

Ситуація у Нікополі 22 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка (відео)

Ситуація у Нікополі 22 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація на Дніпропетровщині 22 березня станом на ранок

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×