Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
631
631

Ситуація у Нікополі 29 квітня станом на вечір – звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 29 квітня станом на вечір – звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 29 квітня станом на вечір, розповів міський голова Нікополя Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

29 квітня, п’ятниця закінчується. Надзвичайних ситуацій за день у Нікополі не траплялось. Вся інфраструктура міста працює в штатному режимі, – сказав Олександр Саюк.

Він нагадав, що цими вихідними починаються батьківські дні. Жителі міста будуть відвідувати кладовища.

Тому хочу зауважити, згідно з розпорядженням голови Нікопольської районної військової адміністрації, додаткових автобусних маршрутів до кладовища не буде. Отже, плануйте свою поїздку згідно з штатним розкладом маршрутів міста, – порадив міський голова.

До кладовища прямуватиме маршрут №22 та приміські маршрути. Інформація про це вже опублікована в каналах «Нікополь оперативний».

Від себе хочу додати, батьківські дні не тільки у неділю. Якщо у вас немає нагальної потреби виїхати на кладовище саме у неділю, ви можете зробити це в інший день. Давайте не робити скупчень. В країні триває війна, а наше місто не так далеко від фронту. Також, будь ласка, не варто влаштовувати на кладовищі пікніки – попросив мер.

Завдяки нашим захисникам, які міцно боронять рубежі країни та завдають нищівного удару ворогу, ми маємо безпечну ситуацію в місті. В межах доріг біля Нікополя та району ворожих військ немає. Нехай ваш вечір буде добрим, а ніч спокійною.

Але почувши сирену прийміть усі необхідні заходи безпеки, – закликав міський голова.

Ситуація у Нікополі 29 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 29 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×