Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1886
1886

Ситуація у Нікополі 30 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 30 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 30 березня станом на вечір, розповів у своєму вечірньому зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, середа 30 березня закінчується у Нікополі спокійно. Надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано.

Переговорний процес між Україною та росією дозволив стабілізувати ситуацію й у нашому регіоні. Зараз на усіх рубежах ситуація контрольована, військові та тероборона міцно боронять наш спокій, – запевнив міський голова.

І звернувся вкотре до керівників підприємств, які зараз не працюють.

Будь ласка, швидше розглядайте питання відновлення виробництв. Нікопольцям зараз потрібна робота, а державі податки, для того, щоб у нас і надалі існувала можливість чинити спротив ворогу, – закликав Олександр Саюк.

Також він розповів, яка ситуація з робочими місцями. За його словами, на сьогодні у місті є десятки вакансій.

Закликаю всіх, хто шукає роботу звертатись до фахівців центру зайнятості. Також щотижня ми будемо публікувати інформацію щодо актуальних вакансій на це час. Закликаю і підприємців та керівників виробництв надавати до центру зайнятості інформацію з необхідними вам вакансіями. Давайте у цей складний час підтримувати один одного, – сказав міський голова.

Він запевнив, що ворожих військ та техніки в рамках доріг біля міста немає, тож є надія, що вечір буде добрим, а ніч спокійною. Але під час сирени необхідно прийняти всі міри для забезпечення власної безпеки.

Ситуація у Нікополі 30 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 29 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×