Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7276
7276

Ситуація у Нікополі на вечір 1 березня: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі на вечір 1 березня: звернення Олександра Саюка

Яка ситуація у Нікополі на вечір 1 березня, розповів Олександр Саюк у своєму вечірньому зверненні. Також він проінформував про те, що відбувається у сусідніх з Нікополем містах, як налаштовані їх мешканці. Торкнувся міський голова і тем готівки в банкоматах та заборони на продаж алкоголю, передає Nikopolnews.

Сьогодні мав нагоду відвідати декілька міст поруч з Нікополем. Приємно тішить, що всі українці обʼєдналися, мають високий бойовий дух та роблять усе необхідне для захисту свого краю! Сподіваюся ми залишимось такими ж згуртованими й у мирний час, – сказав Олександр Саюк.

За цей день надзвичайних ситуацій у Нікополі не сталося, біля міста ворожих військ немає.

У банкоматах сьогодні почали знову зʼявлятися кошти. Банки видають готівку й у касах. Поки що не багато, але готівка є. Але Олександр Саюк закликав всіх підприємців й надалі працювати з терміналами і не підвищувати ціни без потреби.

Міський голова нагадав, що від сьогодні у Нікопольському районі заборонена торгівля спиртними напоями. Від завтра почнуться перевірки підприємців на предмет дотримання вимог.

Бажаю всім доброго вечора і спокійної ночі! Памʼятайте, що ніхто не може сказати, наскільки великою є загроза при спрацюванні сирени, тому, почувши її, відразу слідуйте в укриття. Краще нехай загроза не справдиться ніж ви будете до неї неготовими, – закликав Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі на вечір 1 березня: детальніше у відео

Ситуація у Нікополі 1 березня: ранкове зведення Олександра Саюка

Олександр Саюк закликав підприємців не накручувати ціни: ситуація у Нікополі ввечері 28 лютого

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×