Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6794
6794

Ситуація у Нікополі ввечері 3 березня: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі ввечері 3 березня: звернення Олександра Саюка

Сьогодні друга половина дня у Нікополі видалася тривожною. На протилежному березі ворог увійшов в Енергодар, там тривають бої. Нікопольці півтори години сиділи в укриттях – через загрозу артобстрілів лунала сирена. Яка ситуація у Нікополі ввечері 3 березні, розповів у своєму вечірньому зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами міського голови, цього для у місті надзвичайних ситуацій не траплялось, вся інфраструктура та служби працюють у штатному режимі.

Сьогодні побував у закладах, де мешканці міста плетуть маскувальні сітки для захисників. Дуже приємно бачити, що до цього підключилися навіть діти. У нас у кожного зараз свій фронт, – сказав міський голова.

Він звернувся до мешканців:

Якщо хтось має КАПРОНОВІ сітки (з ячейками 4-5 см), прохання надавати їх. Вони є вкрай важливим матеріалом для виготовлення маскувальних сіток.

Біля Нікополя (в рамках доріг) ворожого війська та техніки немає.

Сподіваюся вечір та ніч у Нікополі будуть спокійними. Але не забуваємо, що навчальних сирен вже немає. Тому при спрацюванні системи сповіщення направляйтесь відразу в укриття, – резюмував Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі ввечері 3 березня: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 3 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Вечірнє звернення Олександра Саюка: чому у Нікополі так часто сирени, ситуація з військоматом, вуличне освітлення

До Нікополя прибули 200 біженців: ранкове звернення Олександра Саюка (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×