Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1479
1479

[:ru]Стало известно, кто претендует на должность директора 4-й школы в Никополе[:ua]Стало відомо, хто претендує на посаду директора 4-ї школи у Нікополі[:]

[:ru]Стало известно, кто претендует на должность директора 4-й школы в Никополе[:ua]Стало відомо, хто претендує на посаду директора 4-ї школи у Нікополі[:]

[:ru]Как сообщал ранее Nikopolnews, в Никополе объявили конкурс на замещение вакантной должности директора Никопольской средней общеобразовательной школы I-III степеней №4.

Стало известно, кто претендует на эту должность. На сайте Никопольского городского совета обнародовал протокол заседания конкурсной комиссии. Согласно опубликованной информации, к конкурсу на замещение вакантной должности директора 4-й школы решением комиссии допустили:

  • Каращук Елену Николаевну,
  • Скрипник Оксану Александровну,
  • Скрипник Виктора Ивановича,
  • Хлистову Людмилу Борисовну.

Решение о допуске к конкурсу всех перечисленных кандидатов приняли единогласно. В состав комиссии вошли: Базилюк, Гаркуша, Живица, Журавлев, Пушинская, Сафонова, Соколенко, Малая, Федорченко.

Следующее заседание комиссии состоится 10 июня 2021 года.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Нікопольська школа отримала «золото» на Міжнародній виставці

 [:ua]Як повідомляв раніше Nikopolnews, у Нікополі оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора Нікопольської середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів №4.

Стало відомо, хто претендує на цю посаду. На сайті Нікопольської міської ради оприлюднив протокол засідання конкурсної комісії. Згідно з опублікованою інформацією, до конкурсу на заміщення вакантної посади директора 4-ї школи рішенням комісії допустили:

  • Каращук Олену Миколаївну,
  • Скрипник Оксану Олександрівну,
  • Скрипник Віктора Івановича,
  • Хлистову Людмилу Борисівну.

Рішення про допуск до конкурсу всіх перерахованих кандидатів прийняли одноголосно. До складу комісії увійшли: Базилюк, Гаркуша, Живиця, Журавльов, Пушинська, Сафонова, Соколенко, Мала, Федорченко.

Наступне засідання комісії відбудеться 10 червня 2021 року.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Нікопольська школа отримала «золото» на Міжнародній виставці[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×