Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
29758
29758

Стало відомо, скільки мешканців Нікополя виїхали з міста

Стало відомо, скільки мешканців Нікополя виїхали з міста

В останні два тижні вулиці Нікополя спорожніли. У деяких районах іноді не побачиш жодного перехожого. Хтось намагається зайвий раз не з`являтися на вулиці, а хтось залишив місто. Все через ворожі обстріли, які почалися 12 липня. Про їх наслідки розповів начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко в ефірі телеканала “Відкритий“, передає Nikopolnews.

У наслідок обстрілів російськими окупаційними військами Нікопольського району Дніпропетровської області вже загинуло п’ятеро людей.

“Із початку обстрілів, із початку цього загострення, ми маємо п’ятьох загиблих… У нас є кілька десятків поранених, серед них – діти, жінки, є літні люди”, – сказав керівник РВА.

Євтушенко зазначив, що окупанти завдають ударів із РСЗВ “Град” із протилежного берега Каховського водосховища, під прикриттям ЗАЕС у тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області.

За словами голови РВА, організовану евакуацію з Нікопольського району поки не оголошували, але люди можуть це зробити самостійно. Наразі приблизно 30% жителів Нікополя евакуювалися з міста, наголосив Євтушенко.

Стало відомо, скільки людей загинуло на Дніпропетровщині внаслідок російської агресії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×