Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
224
224

Сильний вітер у Нікополі і на всій території області 12 листопада – рівень небезпечності жовтий

Сильний вітер у Нікополі і на всій території області 12 листопада – рівень небезпечності жовтий

Сильний вітер у Нікополі і на всій території області збережеться до кінця доби. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про небезпечне та стихійне метеорологічне явище: 12 листопада впродовж доби у м. Дніпро та Дніпропетровській області збережуться пориви південно-східного вітру 15-20 м/с.

Рівень небезпечності 1 (жовтий).

Сильний вітер у Нікополі і на всій території області – рівень небезпечності жовтий

Раніше у ДСНС публікували такий прогноз погоди:

  • 12 листопада: Хмарно. Дощ, вночі місцями значний. Вітер південно-східний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 7-12о, вдень 11-16о, по місту Дніпро вночі 9-11о,,  вдень 12-14°.
  • 13 листопада: Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вітер  південно-західний, 7-12, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура  вночі 3-8°, вдень 7-12°.
  • 14 листопада: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7°, вдень 7-12°.

Станом на зараз у Нікополі фіксуються сильні пориви вітру, через які сталося знеструмлення деяких абонентів.

Згідно із прогнозами синоптиків, ближче до 17:00 вітер у Нікополі все ж таки трохи стихне, але все одно залишатиметься досить сильним. Будьте обережні!

Сильний вітер у Нікополі збережеться майже до кінця доби

Сильний вітер у Нікополі і на всій території області – рівень небезпечності жовтий

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі хочуть перейменувати вулицю Віктора Усова та парк Пушкіна: розпочалися громадські обговорення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×