Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1719
1719

«Ситуація на Нікопольщині стабільно важка» – начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак

«Ситуація на Нікопольщині стабільно важка» - начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак

Начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак, розповідаючи в ефірі Єдиних новин про обстановку на Дніпропетровщині станом на 7 березня, сказав, що ситуація на Нікопольщині стабільно важка, передає Nikopolnews.

Сергій Лисак розповів, що Нікополь та інші прибережні населені пункти району практично щодня і щоночі перебувають під ворожими обстрілами. Окупанти б’ють з РСЗВ та важкої артилерії по цивільній інфраструктурі і житловим будинкам. За весь період обстрілів на Нікопольщині вже загинуло 38 людей.

Проте, незважаючи на постійні атаки, Нікополь живе і працює. Функціонують усі служби, правоохоронні органи, влада знаходиться на місцях. У населених пунктах Нікопольщині, які регулярно атакуються ворогом, залишається приблизно 50% населення. Ті, хто хотіли виїхати, виїхали у перші дні обстрілів. Людям, які залишилися, надається гуманітарна допомога. А комунальні служби і і енергетики оперативно усувають пошкодження комунікацій внаслідок ворожих атак, і постраждалі населені пункти швидко повертаються до нормального життя.

Ситуація на Нікопольщині – детальніше у відео

Інші новини Нікопольщини:

Читайте також:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×