Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6698
6698

Так виглядають нічні обстріли Нікополя з помешкань жителів: відео

Так виглядають нічні обстріли Нікополя з помешкань жителів: відео

Вже місяць мешканці Нікополя і деяких інших населених пунктів району переживають справжній жах, який важко було навіть уявити, практично щоночі. Окупанти нещадно обстрілюють житлові квартали з протилежного берега Каховського водосховища. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко показав, як виглядають нічні обстріли Нікополя з помешкань жителів.

Ось так виглядають нічні обстріли Нікополя. Це звичайне приватне помешкання, де ще недавно люди жили спокійно, мали плани на завтрашній день, раділи простим речам. Але прийшли «асвабадітєлі». І тепер мешканці Нікополя, Марганця, Червоногригорівки, Придніпровського, Кам’янського, Вищетарасівки тощо мають або залишати свої домівки і виїжджати на більш безпечні території, або щоденно ризикувати життям під вогнем російських «Градів».

Нагадаємо, раніше Nikopolnews повідомляв, що цієї ночі у Нікополі загинули троє людей, семеро отримали поранення – серед них дитина. Було пошкоджено близько 40 багатоповерхівок, 5 квартир знищено. Також пошкоджено три школи, магазини, фітнес-центр та інші об’єкти. Ніч 11 серпня стала однією з найстрашніших за всю новітню історію Нікополя.

Світла пам’ять загиблим! Щирі співчуття рідним і близьким.

Росіяни цинічно брешуть про обстріли Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×