Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5638
5638

Вода, вуличне освітлення, телебачення у Нікополі – мер прокоментував ситуацію з критичною інфраструктурою

Вода, вуличне освітлення, телебачення у Нікополі – мер прокоментував ситуацію з критичною інфраструктурою

Вода, вуличне освітлення, телебачення у Нікополі тощо. В ході пресконференції 12 грудня міський голова Олександр Саюк прокоментував ситуацію з критичною інфраструктурою у місті станом на зараз, передає Nikopolnews.

Відповідаючи на питання журналістів, Олександр Саюк сказав:

Телебачення і вуличне освітлення – це питання в площині військової адміністрації. Якщо по освітленню у нас є розпорядження – воно має бути вимкнуте, то по телебаченню – це, на жаль, не наша компетенція. І я знаю, що там багато є проблем саме з інфраструктурою, з порушенням цієї інфраструктури. Обстріли йдуть, і ми з вами живемо в Нікополі, і ми бачимо, куди – в тому числі і по телебаченню.

Про ситуацію зі світлом міський голова розповів, що всі системи, управління ДТЕК тощо підготовлені до зими. Якщо не буде руйнувань через обстріли, то все повинно бути добре.

По воді те ж саме – ми стабільно працюємо. Дякуючи нашим комунальникам – вони підтримують роботу системи водопостачання. І все ж хочу зауважити: запас води потрібно тримати вдома, тому що обстріли у нас не закінчуються, і що буде завтра, ми не знаємо, – сказав Олександр Саюк

Вода, вуличне освітлення, телебачення у Нікополі: коментар мера: відео

На відео з 08:09 хв.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: У 6 громадах Нікопольщини працюватиме вуличне освітлення

Ще новини Нікополя: Чи планується у Нікополі підвищення тарифів на вивіз сміття і воду у 2024 році

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×