Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2426
2426

Без сирен і зовнішнього освітлення: у Дніпрі повідомляють про наслідки атаки на «Київстар»

Без сирен і зовнішнього освітлення: у Дніпрі повідомляють про наслідки атаки на «Київстар»

У Дніпрі повідомляють про наслідки атаки на «Київстар». Зокрема, через неї в обласному центрі 12 грудня не працюють сигнали тривоги і буде темно на вулицях. Про це інформує міська рада Дніпра, передає Nikopolnews.

Зазначається, що у Дніпрі не працює система центрального оповіщення про повітряні тривоги. Через хакерську атаку на мобільного оператора «Київстар» по місту не лунають сирени.

Мешканцям пропонують дізнаватися про повітряну тривогу:

Крім цього, сигнал «Повітряна тривога» оголошують по радіо «Байрактар», «Хіт-ФМ» та на більшості місцевих телеканалів, зокрема на 9 каналі.

Через хакерську атаку на «Київстар» у Дніпрі також проблеми із зовнішнім  освітленням – воно сьогодні буде далеко не скрізь.

Річ у тім, що 80 % освітлення в місті вмикається через GSM-канал оператора мобільного зв’язку «Київстар». Тож спочатку в ручному режимі увімкнуть ліхтарі на мостах, центральних вулицях та магістралях. У разі відновлення зв’язку зовнішнє освітлення запрацює у  повному обсязі, – кажуть у міськраді

Нагадаємо, хакери втрутилися у роботу “Київстар” і завдали серйозних пошкоджень. Не працює мобільний зв’язок цього оператору, немає інтернету, є проблеми з роботою терміналів тощо. Спеціалісти роблять усе можливе, аби якнайшвидше відновити роботу сервісів.

Ще новини Дніпропетровщини: Нові назви для вулиці Усова, парку Пушкіна та ще 24 об’єктів – у Нікополі завершилися обговорення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×